Online di Tingkat 11, Blok A4

Haha.. Malam ni  aku balik dari rumah aku ke hostel kesayanganku. Tak boleh blah. Aku baru je sampai kat bilik. Tiba2 budak2 ni kecoh2 nak pergi online dekat tingkat 11. Pelik pulak aku. Wan la yang cakap. Pastu die terus gerak. Aku kemas2 barang2 aku dulu. Then aku gerak naik sekali dengan Amir.

Pergh. Nak cari tempat punyalah macam sial. Susah gile. Tempat tersorok. Akhirnya, selepas pusing beberapa kali, baru jumpa tempatnya. Mak ai, tinggi jugak tempat ni. Aman pun aman.

Tapi yang tak bestnya line tak kuat la. Low gile frequency die. Nak buat macam mana, benda freekan. Pakai je la. At least aku boleh update blog aku.

Oklah. Aku chow dulu. Nak tito.

Assalamualaikum.

Advertisements

~ by Zam on August 23, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: