Assignment di pagi hari!

Member ku tengah presentation

Haha.. Masing2 sibuk buat assignment. Sir Ainul ni pulak tetibe je masuk lab, terus suruh present hari ini juga. Mau tak kelam kabutnya. Jadi, aku pun turut kelam kabut jugalah. Haha..

Tapi agak lucky jugalah. Aku dah cari bahan awal2. Walaupun pendrive aku dah masuk air. Tapi aku terpaksalah cari balik data2 yang aku nak tu. Kalau tak, tak siaplah assignment aku.

Time dah sudah present, Sir boleh pulak bagi soalan, 4 sebab kenapa internet dekat pusat pengajian ni selalu bermasalah. Pergh. Pening kepala jugalah nak pikirkan benda ni. Last2 dapat present esok. Haha.

Lega jugalah presentation dah sudah. Tapi ada lagi presentation. Assignment 4. Internet Revolution. Aduh. Apalah Sir ni. Asyik2 assignment. Penat dol!

Ok lah. Aku nak balik ni. Assalamualaikum!

Advertisements

~ by Zam on August 24, 2009.

One Response to “Assignment di pagi hari!”

  1. haha.aku ade time 2..
    zam..if nk menarik..setia post ko..ko sertakan gambar sekali..bertambah la minat tuk dibaca nanti=>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: