New Place! :)

Hari ini telah selamat aku pindahkan data-data dan artikel-artikel aku dari wordpress ini ke hosting baru aku.

Lega rasanya hosting tu dah selamat di’online’kan..

Hosting aku yang bertempat di Malcube.com ini adalah dibeli semasa promosinya iaitu RM 45/setahun.

Pakej ini diberi nama Blogger package khas untuk mereka-mereka yang inginkan hosting sendiri untuk membuat blog mereka..

Dengan saiz disk sebanyak 500mb dan bandwidth sebanyak 10gb untuk pakej ini..

Jadi, sila-silalah lawat blog baru aku ek ! Ini link ke blog baru aku..

http://zer0zam.com/

Aku tak akan lagi update blog aku kat server wordpress ni.. Aku just update di blog baru aku sahaja..

Jadi, sila2 lah melawat ek! 🙂

p/s : pakej ni pun suhz yang promote kat TBD Security.. :p

thanx suhz!

Advertisements

~ by Zam on January 2, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: